Can not: Login/PM/Register

Talk about the website, offer suggestions, express opinions, and get help with understanding and using the forums.
Guest
Visitor

Re: User Groups

Post by Guest »

webmaster i need help to log in ok and i am new here so help meh ok

Symos
Absolute Otaku
Posts: 5126
Joined: Nov 21, 2004 6:35am
Gender: Male
Location: England
Contact:

re: User Groups

Post by Symos »

If you use Internet Explorer, go to tools on the menu bar then internet options, a delete cookies button should be visible. If you use firefox, go to tools then options. Go to the privacy tab then the cookies one. Click clear cookies now. Once done, close the browser and try again.
In an uncaring universe it is up to us to determine our own destinies.

Yoda
Visitor

Re: User Groups

Post by Yoda »

grrr. I have finally decided to join, but after I hit register, the page won't fully load. It is just a white page...Then I decided to see if I could get the confirmation code by trying to login ya know, but then it just was a white page that wouldn't load again! Can someone help me or tell me why it is doin this?

Althea
Visitor

Re: Can not: Login/PM/Register

Post by Althea »

please help me log in.
I changed my username Althea to Nikoru&g (i remember the password but it won't log me in because i didn't have the activation code)
a friend of mine deleted our yahoo account so i can't go check that e-mail address to see if the activation code came.
'The e-mail address you supplied does not match the one listed for that username.' this is the message that appears.
i tried my other 2 e-mail addresses to see whether i used them but same message came up. i have no other e-mail addys left, so someone please help me log in under my current username Nikoru&g?
thanks.

User avatar
webmaster
Site Admin
Site Admin
Posts: 1042
Joined: Jul 24, 2004 10:25pm
Gender: Male
Location: Redding, CA
Contact:

Re: User Groups

Post by webmaster »

There is no username "Nikoru&g" in the system, nor is there any name beginning with "Nikoru". There is no "Althea" in the system either. Perhaps you have the username wrong? Can you point me to a post that you made when you were logged in?

Althea
Visitor

Re: User Groups

Post by Althea »

current username is <<N>&g. thanks for replying to my message.

Althea
Visitor

Re: User Groups

Post by Althea »

it doesn't come out right. but when you type '<<' in the memberlist, its the only name there.

User avatar
webmaster
Site Admin
Site Admin
Posts: 1042
Joined: Jul 24, 2004 10:25pm
Gender: Male
Location: Redding, CA
Contact:

Re: User Groups

Post by webmaster »

Althea wrote:it doesn't come out right. but when you type '<<' in the memberlist, its the only name there.

You have to check the "Disable HTML in this post" box in order to get it to show up as "<<N.I.K.O-R.U>&g" (and currently that checkbox is not available on the quick reply form).

Anyway, that account is shown to be active, so you shouldn't need any activation code to log in. I can see the e-mail address associated with that account, but it wouldn't be good etiquette for me to post it here. I will say that it is from "yahoo.co.uk".

Althea
Visitor

Re: User Groups

Post by Althea »

i know the address but as i said before it was deleted and it still won't log me in. and i tried all three passwords that i use. but anyway thanks for your time reading my messages.

User avatar
webmaster
Site Admin
Site Admin
Posts: 1042
Joined: Jul 24, 2004 10:25pm
Gender: Male
Location: Redding, CA
Contact:

Re: User Groups

Post by webmaster »

What does it say when you try to log in? What do you need the email address changed to?

Also, make sure you're logging in at http://www.AbsoluteAnime.com/forum/ and not http://AbsoluteAnime.com/forum/ as I've noticed that distinction can occasionally cause login problems for some reason.

Althea
Visitor

Re: User Groups

Post by Althea »

'You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password' the message that appears when i try to log in. and its www .aa.com/forum/ i'm logging in at

Althea
Visitor

Re: User Groups

Post by Althea »

'You have specified an incorrect or inactive username, or an invalid password' the message that appears when i try to log in. and its www .aa.com/forum/ i'm logging in at

User avatar
webmaster
Site Admin
Site Admin
Posts: 1042
Joined: Jul 24, 2004 10:25pm
Gender: Male
Location: Redding, CA
Contact:

Re: User Groups

Post by webmaster »

Hm, then my next guess would be that it has something to do with one or more of the non-alphanumeric characters in your username, such as the ampersand. I've just changed your name back to Althea. Clear your browser's cookies and then try logging in with that name.

Althea
Visitor

Re: User Groups

Post by Althea »

YAY!!! i'm in. thank you so much webmaster.... \:D/

yomama
Visitor

i cant log in why

Post by yomama »

i signed in and i was chating then i got off then i came back but couldnt sign in is said my user name is inactive so i reactived my account then i kept getting the same message then i reseted my password and still didnt let me i may have been banned so how do i know if i am or not help me please!!!

markdaking

Coynotreally
Full Metal Otaku
Posts: 295
Joined: Sep 04, 2006 6:24pm
Gender: Female
Location: Earth
Contact:

Re: Can not: Login/PM/Register

Post by Coynotreally »

I Changed my E-mail and now i can barly login and when i send a pm it doesn't go though any suggestions. :(
Don't be fooled by appearances what might look sweet on the outside could be rotten in the inside.

Education will never be as expensive as ignorance.

Post Reply